Info

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

 

KeuPa/Pelikaanit A-nuoret joukkueen toimintamaksut / kausi 2017-18 :


Toimintamaksuilla rahoitetaan valtaosa koko kauden kustannuksista. Kuukausittain laskutettavat toimintamaksut ovat siten ns. osamaksuja pelaajan koko kauden kustannuksista. Toimintamaksujen lisäksi laskutetaan pelaajalta seuran sääntöjen mukainen jäsenmaksu, joka on 10 €.

Toimintamaksuja tarkistetaan sarjaohjelman ilmestyttyä ja lopullisen pelaajamäärän selvittyä.
Tulevat yhteistyö/sponsorisopimukset sekä joukkueena tehdyt talkoot alentavat myös lopullisia toimintamaksuja.

Laskut tulevat automaattisesti pelaajan ilmoittamaan laskutussähköpostiin joko pelaajalle itselleen tai toiselle vanhemmista. Laskujen lähetysosoite on a.nuoret.keupa@gmail.com.

Mikäli teillä on milloin tahansa laskuihin liittyviä kysymyksiä, toiveita maksujaksotuksen muutoksiin tai vaikkapa eräpäivän siirtoon, olkaa hyvissä ajoin yhteydessä joukkueenjohtajaan!

Huom !  Joukkueen tilille voi ohjata vain oman joukkueen tai  seuran järjestämistä talkoista saatavat rahat.

 

Neste Ralli talkoot (27.-28.7.2017)

Osallistuimme tänäkin vuonna Neste Ralliin Harjun EK:lla järjestyksenvalvonta- ja safetytoimitsijatehtäviin. Kiitokset kaikille mukana olleille!

Pyrimme olemaan mukana myös ensi vuonna. Ilmoittaudu mukaan jo nyt sähköpostitse a.nuoret.keupa@gmail.com. (Nimi, Hetu, osoite ja puh. sekä mahdollinen JV-kortin numero)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

 

Pelipassit ja vakuutukset

 

Pelipassilla tarkoitetaan oikeutta pelata Jääkiekkoliiton järjestämissä sarjoissa. Pelipassi on kausikohtainen rekisteröintimaksu, jota tarvitsevat pelaajien lisäksi toimihenkilöt. Pelipassi astuu voimaan, kun maksu on kirjautunut järjestelmään. Kirjautuminen kestää yhdestä neljään pankkipäivää ja siksi pelipassit kannattaakin lunastaa hyvissä ajoin ennen sarjakauden alkamista.

Pelipassin voi lunastaa ilman vakuutusta, vakuutuksellisen pelipassin nimi on Sporttiturva.

Täältä voitte lunastaa pelipassin ja vakuutuksen:

http://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelipassit

Jos pelaajalla on voimassaoleva kilpaurheilun kattava vakuutus, riittää pelkkä pelipassin (44€) lunastaminen. Oman vakuutuksen ehdot kannattaa tarkistaa vakuutusyhtiöstä. Vakuutuksen tulee olla voimassa koko kauden myös harjoituskaudella.

Liiton sivujen kautta voi myös lunastaa samalla kertaa vakuutuksellisen pelipassin. Sporttiturva (= vakuutus) astuu voimaan 1.5.2017 lähtien, mikäli pelipassi ja Sporttiturva on maksettu 30.6.2017 mennessä.

Pelaajalla on oltava voimassa oleva ja maksettu pelipassi viikkoa ennen ensimmäistä tilastoitavaa sarjaottelua, jossa hänet merkitään ottelupöytäkirjaan.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Hammassuojat

Uusi sopimus seuramme pelaajien hammassuojista on vireillä. Kysy joukkueenjohtajalta/managerilta tarkemmat tiedot.