Vaajakosken Pelikaanit HT

Ajankohtaista

Kiitämme kaikkia vuosikokoukseen osallistuneita ! Seura jatkaa edelleen vahvana toimintaansa ja haluaa tarjota niin jääkiekosta kuin ringetestä kiinnostuneille edullista vaihtoehtoa lajien harrastamiselle.
Hei on vuosikokouksen aika! Ilmoittautumiset 11.03 mennessä (0408310569 tai arttu.varis@gmail.com 11.3.2018 mennessä), jotta voimme varata paikanpäälle kahvitarjoilua. Toivomme saavamme mahdollisimman paljon osallistujia ja uusia kasvoja seuratoimintaan.
OLETKO KIINNOSTUNUT HARRASTAMAAN JÄÄKIEKKOA HYVÄSSÄ SEURASSA ? Kartoitamme Jyvässeutulaisten nuorten (10-17 vuotiaat pojat ja tytöt) kiinnostusta lähteä mukaan Vaajakosken Pelikaanien Easy Hockey, Sponsored By Caruna harrastekiekkoryhmään. Tarkoituksena on kokoontua syksystä alkaen noin kerran viikossa jääkiekon pelailun ja mukavan harrastamisen merkeissä ilman kilpailullisia tavoitteita tai harjoituspakkoa, pienin kustannuksin. Mukaan voit ilmoittautua vaikka heti. Kokoamme ryhmän tulevaa kautta varten ja mikäli kiinnostusta löytyy riittävästi voidaan ensimmäisiä kokoontumiskertoja aloitella jo kesän aikana esim. jalkapallon tms. parissa.
A-nuoret 2016-2017 (20.4.2016)
RSS ATOM