PELIKAANEILLE OMA EASY HOCKEY-RYHMÄ 10-17 VUOTIAILLE NUORILLE !

6.3.2017


OLETKO KIINNOSTUNUT HARRASTAMAAN JÄÄKIEKKOA HYVÄSSÄ SEURASSA ? Kartoitamme Jyvässeutulaisten nuorten (10-17 vuotiaat pojat ja tytöt) kiinnostusta lähteä mukaan Vaajakosken Pelikaanien Easy Hockey, Sponsored By Caruna harrastekiekkoryhmään. Tarkoituksena on kokoontua syksystä alkaen noin kerran viikossa jääkiekon pelailun ja mukavan harrastamisen merkeissä ilman kilpailullisia tavoitteita tai harjoituspakkoa, pienin kustannuksin. Mukaan voit ilmoittautua vaikka heti. Kokoamme ryhmän tulevaa kautta varten ja mikäli kiinnostusta löytyy riittävästi voidaan ensimmäisiä kokoontumiskertoja aloitella jo kesän aikana esim. jalkapallon tms. parissa.

SINÄ 10-17 VUOTIAS NUORI !

Jääkiekko on mielestäsi cool tai ihan jees? Pelaaminen kiinnostaa, mutta et ole vielä pelannut jääkiekkojoukkueessa? Olet pelannut jääkiekkoa aiemmin, mutta olet lopettanut pelaamisen ja nyt tekisi mieli jatkaa?

Nuorten harrastekiekko, eli Easy Hockey, Sponsored By Caruna on tarkoitettu 10- 17 vuotiaille jääkiekosta kiinnostuneille nuorille, jotka eivät tällä hetkellä pelaa jääkiekkoa virallisessa jääkiekkojoukkueessa.

Aikaisempaa kokemusta jääkiekosta ei tarvita, mutta se ei ole myöskään este osallistumiselle. Easy Hockey, Sponsored By Caruna on tapa, jolla kaikki halukkaat pääsevät nauttimaan jääkiekosta.

Easy Hockey:ssä ei ole menestystavoitteita eikä harjoituspakkoa. Pelaajat itse päättävät millä tavalla he haluavat jääkiekkoa harrastaa.

Easy Hockey, Sponsored By Caruna ei välttämättä tarjoa suoraa väylää ammattilaisuuteen, mutta sitä kautta pelaajat saavat varmasti hyvän ja terveitä elämäntapoja opettavan harrastuksen, elinikäisiä ystäviä ja runsaasti positiivisia kokemuksia.

 

Easy Hockey, sponsored by Caruna

Easy Hockey, sponsored by Caruna on suunnattu kaikille 10-17-vuotiaille jääkiekosta kiinnostuneille nuorille, joille jääkiekko on tärkeä harrastus, mutta joilla ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Easy Hockeyn ajatuksen ytimessä on rakkaus lajiin. Tutkimukset osoittavat, että lapsia ja nuoria on hyvä kannustaa harrastamaan eri lajeja kattavasti, ja harrastustoiminnan tulisi pyrkiä monipuolisuuteen. Siksi Easy Hockey tarjoaa nuorille mahdollisuuden nauttia pelaamisesta kerran viikossa. Se jättää aikaa muillekin harrastuksille. Toimintaan osallistumisen kynnys on matala, sillä osallistujat tarvitsevat vain luistimet, mailan, ristikollisen kypärän ja kaulasuojan.

Easy Hockey on innostava ja hauska tapa pelata jääkiekkoa silkasta pelaamisen ilosta!

YHTEYDENOTOT:

Riku Mäenpää

0440-666 917